OTP Szépkártya vásárlás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt tudom hogy a Coop Szupermarket elfogadja, viszont arról van-e valami tájékoztató hogy az élelmiszereknél mit fogadnak el és mit nem?
Ezt csak ugyan hallottam de pl az alkoholos szeszeket, energiaitalokat nem fogadják el szépkártyás fizetésként. Van valami lista erről hogy mit lehet és mit nem, vagy ezt esetleg a bolt szabályozza meg, vagy egységes a rendszer?
2021. szept. 27. 09:41
1/2 anonim válasza:
Bolt szabályozza. Nálunk pl vállat vont az eladó kislány, mikor ezt kérdeztem tőle, hogy őt nem érdekli, lehet belőle bármit.
2/2 Laylah válasza:
Nálunk egyszer azt mondta pénztáros, hogy alkoholt, kávét, tőkehúst és vegyiárut nem lehet vele venni.
Próbáltad azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!