Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a jobb - Joya vagy Alpro?

Melyik a jobb - Joya vagy Alpro?

Figyelt kérdés
Vagy van jobb?
2021. szept. 16. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan számomra.
2021. szept. 16. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
joya számomra
2021. szept. 16. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Alpro
2021. szept. 16. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi

Pl az alpro szójaital sokkal vacakabb, mint a joya viszont az alpro szója joghurtok és pudingok finomak (màrmint nekem )

2021. szept. 16. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"tej":

Mi ebből vesszük a mandulást: [link]

Illetve a kesudiós alprót (én kifejezetten ezt szeretem granolához).

2021. szept. 17. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Mindegyiknek víz íze van. Egy kutya az összes. Legalább aromát tehetnének bele, ha már mandulaital, meg rizsital a neve. De növény is 1-2% van benne, a többi viz, meg színezék.
2021. szept. 17. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Igazából nem véletlenül. Ha veszel is otthonra egy jó drága tejkészítő gépet, akkor is ezek lesznek benne.

Teszel bele kis olajat, magot vagy kókuszreszeléket, kis cukrot és vizet.. Igazából ezt átfőzi, ledarálja, utána jól kinyomkodod és úgymond kapsz egy zavaros állagú, Kókusz ízű vizet. Ami a növényi tej. En ritkán, de szoktam itthon kokusztejet készíteni.

2021. szept. 17. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
7-es, de amit te csinálsz, annak legalább kókuszíze van. A bolti növényi tejpótlónak meg nincs is íze. Most vettem nemrég mandulaitalt (húgom nem ihat semmilyen tehéntejet, a kecsketej meg baromi drága), de kb. mintha vizet innék. Sütit lehet belőle sütni, meg müzlihez is elmegy, de mint mondtam, legalább mandula aromát tehetnének bele, amitől mandula íze lenne. De nem! Simán tejszínű víz "mandulával". Már ha valóban van benne mandula, nemcsak megmutatták neki.
2021. szept. 18. 10:14
 9/10 anonim ***** válasza:
35%

El kell olvasni az összetevőit. Az #5-ben említett, Lidlben kaphatóban 5,8% a mandula. Alpro: 2,3%, Joya: 2%, Happy: 1%.

Ég és Föld...

2021. szept. 20. 09:31
 10/10 anonim válasza:
75%
Alpro madula borzalmas sos viz izu csak a legjobb az Adez az tenyleg finom
2021. nov. 5. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!