Mi a véleményetek a sparos fagyasztott,félkész lasagne-ről? És a többi hasonló félkész kajáról, ami sparos?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 08:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem finom.
Sokszor csak lekapok a polcrol egyett es az a vacsoram.
2/8 anonim válasza:
Finom, bár mostanában ritkán kapni.
3/8 anonim válasza:
Nem rosszak, sem az aldis vagy lidls. Viszont közelében sincs annak amit magad csinálsz akár porból. Az igazi természetesen a pormentes, de kinek van ideje annyit főzöcskézni.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy nem olyan, mint az igazi. De munka után fáradtan most semmi kedvem órákig főzőcskézni, mosogatni. :)
2021. szept. 16. 10:44
5/8 anonim válasza:
"Mi a véleményetek ..."
Tudom le leszek pontozva de a velemenyem az, hogy az ilyen kozertes felkesz vagy mirellit kajak ocsmanysagok!!! Bocs, de en jol erzem magam a konyhaban es par perc alatt osszedobok valami frisset magamnak, nem eszem ilyen elore elkeszitett szarokat. Tok igenytelen es csoves dolog!!!
6/8 anonim válasza:
Maximum akkor veszek ilyen dolgokat, ha olyan ramaty allapotban vagyok egy buli utan, hogy elni sincs kedvem ... de akkor is inkabb rendelek valahonnan es nem ilyen dobozos kajat eszem.
7/8 anonim válasza:
Vannak olyan napjaim, amikor veszek ilyesmit. Pl lasagne lidl aldi penny spar mindenhol jó és finom.
Lidl penny bolognai is.
Rendelni akkor szoktam mikor mar elni sincs erom.
8/8 anonim válasza:
Semmi bajom velük. Bár én inkább derelyét szoktam venni, néha pizzát, vagy sajttal töltött pulykaérmét. És szerintem finomak. Igen, nem olyan, mintha otthon készítenéd, de abszolút nem pocsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!