Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a véleményetek a sparos...

Mi a véleményetek a sparos fagyasztott,félkész lasagne-ről? És a többi hasonló félkész kajáról, ami sparos?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem finom.

Sokszor csak lekapok a polcrol egyett es az a vacsoram.

2021. szept. 16. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Finom, bár mostanában ritkán kapni.
2021. szept. 16. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem rosszak, sem az aldis vagy lidls. Viszont közelében sincs annak amit magad csinálsz akár porból. Az igazi természetesen a pormentes, de kinek van ideje annyit főzöcskézni.
2021. szept. 16. 10:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy nem olyan, mint az igazi. De munka után fáradtan most semmi kedvem órákig főzőcskézni, mosogatni. :)
2021. szept. 16. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

"Mi a véleményetek ..."

Tudom le leszek pontozva de a velemenyem az, hogy az ilyen kozertes felkesz vagy mirellit kajak ocsmanysagok!!! Bocs, de en jol erzem magam a konyhaban es par perc alatt osszedobok valami frisset magamnak, nem eszem ilyen elore elkeszitett szarokat. Tok igenytelen es csoves dolog!!!

2021. szept. 16. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Maximum akkor veszek ilyen dolgokat, ha olyan ramaty allapotban vagyok egy buli utan, hogy elni sincs kedvem ... de akkor is inkabb rendelek valahonnan es nem ilyen dobozos kajat eszem.
2021. szept. 16. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
92%

Vannak olyan napjaim, amikor veszek ilyesmit. Pl lasagne lidl aldi penny spar mindenhol jó és finom.

Lidl penny bolognai is.

Rendelni akkor szoktam mikor mar elni sincs erom.

2021. szept. 16. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi bajom velük. Bár én inkább derelyét szoktam venni, néha pizzát, vagy sajttal töltött pulykaérmét. És szerintem finomak. Igen, nem olyan, mintha otthon készítenéd, de abszolút nem pocsék.
2021. szept. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!