Vikuci79 kérdése:
Lehet-e büdös a tészta amikor kifőzöm?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Lehet büdös a tészta amikor kifőzöm?
Rengetegszer főztem már tésztát de ilyet még nem éreztem. Mikor húslevest főzök és elkezd forrni is érdekes a szaga, de ez sokkal kellemetlenebb volt.
Ezt a fajta tésztát még nem vettem és 4 tojásos volt.
2021. szept. 1. 14:42
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem. Az edenyben mit főztél legutóbb?
2/8 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam ilyet soha pedig életem során elég sokszor főztem tésztát
3/8 anonim válasza:
A húslevest nem szabad forralni, csak lassan főzni. Büdös tésztát még nem főztem.
4/8 anonim válasza:
A tészta az egyik legolcsóbb étel.
Ha kétségeid vannak, akkor dobd ki.
5/8 anonim válasza:
HA büdös, akkor nem ehetö, dobd ki
6/8 anonim válasza:
A tészta nem szokott büdös lenni. Nem vagy esetleg covidos?
Én amikor az voltam (nem is tudtam róla, csak a teszt kimutatta) a paprikás csirkét éreztem vegyszer szagúnak. Lefagyasztottam, mostanában ettük meg, kifejezetten finom volt.
7/8 anonim válasza:
Tegyél csipeszt az orrodra és edd meg az egészet.
Legfeljebb kihányod.
8/8 anonim válasza:
Egyszer sikerült vennem vmi saját márkás tésztát, aminek konkrétan haltáp szaga volt. Kidobtam, de az edényt át kellett hypoznom, mert még mosogatás után is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!