1/4 anonim válasza:
A csokoládénak 25 Celsius fok az olvadáspontja.
2/4 anonim válasza:
Ilyen melegben jobb a hűtő mert megolvad
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor mi minden édességet hűtőben tárolunk.
4/4 anonim válasza:
Körübellű' 10-és-fé' maligán-fokon, a'mmán jau!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!