Tortilla wrapet meg kell mikrózni, vagy csak tele kell pakolni és megenni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 19:53
1/8 anonim válasza:
Lehet ígyis-úgyis, de hasznos megmelegíteni. Sütőben jobb, mint mikróban.
2/8 anonim válasza:
Én serpenyőben szoktam elkészíteni,közben belepakolom a cuccot és sütve jó ropogós lesz
3/8 anonim válasza:
A mikrót nem ajánlom, könnyen betonná lehet benne alakítani. Egyébként ehető hidegen és melegen egyaránt, de melegen ajánlott.
4/8 A kérdező kommentje:
És a méretét nem befolyásolja semennyire?
2021. júl. 17. 20:49
5/8 anonim válasza:
Serpenyőt javaslom én is. De hidegen is jó, ha valaki úgy szereti.
Nem hat a méretére, ha rövid ideig melegíted, pirítod.
6/8 anonim válasza:
serpenyőben szoktak egy nagyon kicsit rápirítani de nem látom sok értelmét, és vigyázz is mert ha túl sokáig benne hagyod akkor megkeményszik és törni fog, elrontja az egészet
7/8 anonim válasza:
Serpenyőben szoktam oldalanként összepirítani :)
8/8 anonim válasza:
Palacsinta sütőben pirítom közvetlenül evés előtt mindkét oldalát, hogy kapjon egy kis színt kb fél-fél perc közepes lángon. Telepakolom sietve és feltekerem hogy még ne dermedjen meg, és ne törjön a tortilla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!