A nagyon csípős ételeket kedvelők valójában valamilyen lelki problémával/depresszióval küzdenek?
Figyelt kérdés
Ugyanis állítólag megnöveli a vérnyomást, és beindítja a boldogsághormonok termelését amitől feldobódik az ember.2021. júl. 5. 19:45
3/9 anonim válasza:
dehogyis ez hülyeség én nagyon szeretem a csípőset de semmi köze nincs nálam ehhez
4/9 anonim válasza:
Semmi mentális bajom nincs, pedig a lecsót bogyiszlóiból szeretem igazán.
5/9 anonim válasza:
Ezek szerint az édesszájúak is mind depressziók? Vagy úgy általában azok, akik finom ételeket szeretnek enni? Mert ezek meg a dopamin termelést indítják be(az egyik másik "boldogság hormon").
6/9 anonim válasza:
Nem. Én imádom a csípőset, még sincs semmi problémám. Ez olyan mint például a csoki. Valaki jobban szereti, valaki kevésbe.
7/9 anonim válasza:
Ugyanez elmondható a cukorról, sőt még a szénhidrátról is. Tehát a sült krumplitól a csokiig nem kevés élelmiszer teszi ezt.
9/9 anonim válasza:
Neem. Imádom a csípőset de egyik sincs nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!