Hol lehet ilyen levelet kapni, amiből ilyen wrap-et tudnék csinálni, mint ami az alább belinkelt képen van?
2021. jún. 20. 11:11
12/13 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Tekercsnek hívják magyarul. 😁
Csinalhatsz akár szőlőlevelből is!
13/13 A kérdező kommentje:
"nem mellesleg a linkelt recept is írja, hogy blansírozni kell, tehát nem nyersen kell tekerni"
Basszus 9-es, nálad az ész! És 10-es is magától rájött, csak én nem :D Nem olvastam el a receptet, csak megláttam a képeket és beleszerettem! Blansírozni kell hát persze...
Asszem akkor kínai kelből, kelből, káposztából fogom kipróbálni, mert sajnos mángold, tormalevél, szőlőlevél az teljesen elérhetetlen :( miért nem árulnak ilyeneket? Múltkor életemben először kóstoltam mustárlevelet, ázsiai boltból vettük, isteni finom volt.
2021. jún. 20. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!