Mennyi zöldséget, gyümölcsöt és halat szoktatok fogyasztani havonta?
Figyelt kérdés
Fontos számotokra, hogy ezek közül mindig legyen otthon valamennyi?2021. jún. 13. 16:59
1/12 anonim válasza:
Halat soha nem eszek, gyümölcsöt és zöldséget 1 kezemen meg tudom számolni, hogy évente hányszor
2/12 anonim válasza:
Zöldséget minden nap szoktam enni, gyümölcsöt majdnem minden nap, halat azt csak néha, átlagosan kb. 2 hetente egyszer.
Igen, nekem fontos, hogy ezekből mindig legyen itthon valamilyen, mert szeretem is őket és az egészséges étkezésre is próbálok figyelni.
3/12 anonim válasza:
Vegetáriánus lévén halat nem eszem, zöldséget és gyümölcsöt viszont minden nap, az étrendem nagyját ezek teszik ki. Majdnem mindet szeretem, így minden évszakban akad valami szezonális, amit rágcsálhatok.
4/12 anonim válasza:
Halért nem vagyunk oda, legfeljebb a Balcsin 1x, sütve kovászos uborkával, vagy Lillafüreden egy kis pisztrángot, ha olyan hangulatban vagyunk. Zöldséget-gyümölcsöt sokat, napi szinten.
5/12 Sunshinedoll válasza:
Halat semennyit, zöldséget egész nap, minden étkezésre, kivéve néha reggelire, gyümölcsöt olyan naponta 2-3 db valamit (banán, narancs, alma ) vagy 2-3 marék valamit (bogyós gyümölcsök).
6/12 anonim válasza:
Zöldséget és gyümölcsöt kb napi szinten eszünk, halat kb 2 havonta.
7/12 anonim válasza:
Gyümölcs, zöldség minden nap van a tányéron. Hal havonta 2-3 alkalommal, pedig imádjuk azt is. :)
8/12 anonim válasza:
Gyümölcsöt és zöldséget minden nap. Én is úgy gondolom mint a többiek, hogy elengedhetetlen. Halat általában heti 3-4x.
9/12 anonim válasza:
igyekszem zöldséget/gyümölcsöt minden nap fogyasztani, de nem mindig sikerül (nyáron zöldségfogyasztás jobban megy)
Halat havonta 2-3x eszünk, van hogy többször, de csak a tengerit szeretjük
10/12 anonim válasza:
Zöldséget minden nap. Gyümölcsöt és halat egy héten egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!