Hallom a zsír rossz. Kíváncsi vagyok, mennyire ment ki a divatból a zsíros kenyér; ti esztek rendszeresen zsíros kenyeret? Én max. évente 5x, egy kis sült zsírral.
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 22:22
11/23 anonim válasza:
Csak akkor eszem zsíros kenyeret, ha jó fűszeres-fokhagymás sültzsír.
De akkor addig, míg el nem fogy. Olyankor nem érdekel semmilyen szalámi vagy sonka, ez a favorit.
12/23 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, hogy az olaj rossz. Visszatértünk a zsírra, a kaják finomabbak és a koleszterinünk is normális lett.
A jó ikrás házi zsírral kent kenyér új- vagy lilahagymával, nyáron paprikával, paradicsommal verhetetlen.
13/23 anonim válasza:
Imádom a zsíros kenyeret, hagymával, paradicsommal.
14/23 anonim válasza:
Évek óta azt hallom, hogy az olaj a rossz, a zsír a jó....
Utálom a zsírt! Úgyhogy sosem eszek
15/23 anonim válasza:
Én így nem számoltam, nem striguláztam még soha, hogy hányszor ettem. Amikor kapok házi zsírt, van paprika, paradicsom, lilahagyma, akkor belecsapok a lecsóba, és ahogy a lecsót is szezonban, ezt is ilyenkor eszem.
16/23 anonim válasza:
A zsír NEM káros... mindenre azt mondják, amúgy... bullsh...t
17/23 Psylocyber válasza:
#16 teljesen igazad van, annyival egészíteném ki, hogy bármi káros lehet egy bizonyos mennyiség fölött... kb 2.5 éves koromban megettem másfél kiló szőlőt véletlenül és kórházba kerültem miatta :)
18/23 anonim válasza:
Évente kb 2x sütünk kacsát akkor van belőle zsír sokáig. Azt szoktam enni pirítóssal zöldségekkel. Akkor viszont képes vagyok 1 hétig is enni :D 22L
19/23 anonim válasza:
De régen is ettem zsíros kenyeret! Most megjött hozzá a kedvem. XD
20/23 anonim válasza:
16-os, mindig más az egészségtelen. Most éppen a zsír, másszor az olaj, vagy a tojás, a margarin, a vaj, stb. Mindig van valami, ami éppen "egészségtelen". Én nem veszem ezt komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!