Egy 4 esztendeje mélyhűtőben fagyasztott, és most teljesen váratlanul felfedezett vaddisznócombot el mernétek még fogyasztani ? (Persze nem steakként, rare állapotban, hanem well-done, alaposan átsütve)
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 17:43
21/26 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ide nem lehet képet csatolni, feltölteni, mellékelni...
2021. máj. 28. 08:14
23/26 A kérdező kommentje:
Elkészítettem és egy jelentős részét némi burgonyakrokett, barnamártás, áfonya kíséretében, némi vörösborral meg is falatoztam. Jelentem: zseniális lett!
2021. máj. 30. 12:23
24/26 anonim válasza:
Egészségetekre! Már csak a lappangási időt kell kivárni! Vigyorgós szmájli lenne, ha tudnék beszúrni, semmi bajotok nem lesz.
25/26 A kérdező kommentje:
A maradék még majd holnap fogy el, az eredményről még majd folyamatosan beszámolok. Egyelőre élek!Biztos, ami biztos, mivel ma már nem ülök autóba: egy 50%-os pálinkát utánaküldtem.
2021. máj. 30. 13:04
26/26 A kérdező kommentje:
Közben édesapám hűtőjéből is előkerült egy hasonló antik darab. Most az rotyog épp... remélem hasonló sikerrel... az illata isteni.
2021. jún. 7. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!