Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi idő kell ahhoz hogy öt...

Mennyi idő kell ahhoz hogy öt kilót hízzon egy lány?( Nagyon megköszönném a válaszokat)

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok és minimum 5 kilót szeretnék hízni

Egy hónap alatt lehetséges?

Azt olvastam hogy fél kilót lehet egy héten de nem tudom hogy mi igaz

Illetve mit egyek?

Szénhidrátot tartalmazó ételeket?

Ha jól tudom a banánban álmában és gucicukorban sok van

Nincs e.ü-i problémám de étvágytalan vagyok orvos szerint lelki okok miatt nincs

Sürgős nagyon

2021. ápr. 29. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha sürgősen és ilyen mániákus módon hízni akarsz, akkor az valamilyen súlyosabb mentális problémát jelez előre.

Ha szeretné kicsit hízni, akkor egyél többet, aztán egyszer csak eljutsz oda.

Az ilyen hozzáállás nem vezet majd semmi jóra.

2021. ápr. 29. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Nekem kb 2 nap .
2021. ápr. 29. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne tudni, hogy mi miatt vagy most vékony.

Nem az a megoldás, hogy csomó szrt összeeszel, mert ettől lehet, hogy meghízol, de az egészségednek annyi. Étkezz rendszeresen, napi legalább ötször. Edd ami jól esik, fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt és amit épp megkívánsz.

2021. ápr. 29. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem izomból akarod felszedni azt az 5 kilót?
2021. ápr. 29. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
5 kiló? Nekem 1-2 nap alatt is összejönne. Igyál sok cukros üdítőt víz helyett, pl. kólát, reggelire egyél hamburgert sült krumplival, ebédre pizzát, vacsorára meg rántott húst krumpli pürével, és minden alkalommal durranásig edd magad, ezek között pedig mehet a csoki, a chips, a mogyoró meg minden. Lenyomsz 1-2 ilyen napot, és hopp, ott is lesz az az 5 kiló rajtad.
2021. ápr. 30. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki ne tudjon hízni. Zabáljál és punnyadj a kanapén, minden dagi ezt csinálja, legyél te is dagi!

Irónia mielőtt valaki nekem esik, mert ugye már tudjuk a gyakori fitnesz részlegétől hogy genetika nincs, aki eszik hízik, aki meg igényesen odafigyel magára annak csodás alakja van.

Véletlen sincs olyan,hogy valaki nem tud hízni vagy nem tud lefogyni.

2021. ápr. 30. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!