Füstölt, pácolt combsonka meddig áll el?
Figyelt kérdés
Pakoltam a hűtőben, s találtam egy jókora darab füstölt, pácolt combsonkát. Kézműves, nem házivágás, de jó hírű, nem olcsó helyről származik, vastagon húsos, zsugorfóliázott, jó bő 2kg...
Ajándékba kaptuk. A gond csak az, h karácsony előtt. S a címkéket szerint szilveszterkor lejárt a szavatossági ideje.
A fóliát nem vettem még le róla, szemre elváltozás nincs.
Szerintetek ez már kuka? Vagy menthető valahogy?
2021. ápr. 7. 21:49
1/2 anonim válasza:
Ha nem ragad és nincs szaga, akkor simán ehető.
2/2 anonim válasza:
Kibontod, ha nem ragacsos, ízre, illatra jó, akkor nyugodtan eheted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!