Mi az, amit soha, semmilyen körülmények között nem zabàlnàl el?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 14:38
21/30 anonim válasza:
A kocsonya még annyira nem is takányállagú. Ettél már velőt? Na az echte takony.
24/30 anonim válasza:
Gyakorlatilag nincs ilyen, nagyjából a kutya-macska szintjén van egy inkább személyes morális semmint gasztronómiai határ a részemről.
26/30 A kérdező kommentje:
Szerintem is finn nyársok vagytok!
2021. ápr. 7. 23:33
27/30 anonim válasza:
Semmit se ennék meg, ami édes. Zsigerből gyűlölöm az édes ízt, csokival, sütivel vallatni lehetne, gyümölcsből is csak az csúszik le ami savanykás kicsit (pár bogyós és citrusféle).
Ha választanom kellene a nutella és a kecske szemgolyója között teszem azt, inkább utóbbiból ennék meg egy vödörrel, az előbbitől meg rámtör az instant hányinger, hacsak rágondolok.
Ízlések és pofonok ugye...
28/30 A kérdező kommentje:
vallatni?
2021. ápr. 8. 09:34
29/30 anonim válasza:
Én rosszul vagyok már a tojás látványától is. Egy rántottával a világból is kilehetne kergetni. A piskóta tésztájától is öklendezek. Undorító
A tejjel is így vagyok.
30/30 anonim válasza:
Nem értem, miért fáj másoknak, hogy nem szeretem a májat és a sárgaborsót. Nyilván, ha muszáj lenne megennem, mert nem lenne más, gondolom, megtenném, mintsem éhen halnék, de ha már a 21. században, s olyan helyzetben vagyok (nem vagyok gazdag!!), hogy nem kell igazán nélkülözni és választási lehetőségem van, hogy mit szeretnék enni, akkor hadd válasszam már ki, és azt is, amit nem szeretnék megenni. :D Szerintem ezzel én nem teszek semmi rosszat, és emiatt nem szükséges ráaggatni valakire a 'finnyás' jelzőt, és még a boltban is több máj marad annak, aki szereti. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!