#11: :)
Csak itthon még mindig az a legfontosabb - éttermes barátaim szerint is -, hogy nagy adag legyen, és lehetőleg olcsó. Kezd már szerencsére megjelenni az a vonal is, akik a minőségre mennek elsősorban, de nyilván a hazai fizetések nem ehhez vannak még belőve általánosságban. És persze nem csak a macaronról beszélek, hanem az egész vendéglátásról, gasztronómiáról.
Hát ameddig nincs meg a fizetőképesség addig nehéz. Főleg hogy stabilan a minőségre menjen rá az ember. Sokszorosan drágább.
Nekem is sokféle étel van amit korábban kifejezetten szerettem és ma már nem nagyon eszem meg jóízűen. Változott a szint, ennek előnyével hátrányával, de a desszerteknél is így vagyok. Pl a mikulás, meg a nyuszi csokik 99%-a szemét, gyerekként meg imádtam.
Szóval bele lehet kóstolgatni ebbe-abba, de vissza is üthet a dolog.
#8 vagyok
Nem az vagyok akinek a meret a lenyeg es a minoseg nem. De a macaron ize nem jott be. De nem mindenki egyforma.
Nekem sokkal jobban bejon az azsiai izvilag, a mochi, minden amiben edes bab pasta van.
Érdekes mennyire külön véleményen vagyunk, pont azt akartam írni, hogy a lidl deluxe macaron nekem nagyon-nagy csalódás volt. Pedig nem vagyok egy válogatós.
Mi a spárban szoktunk venni a pultból, vagy Pesten a Sas utcában, a Bazilikától pár lépésre van/volt még egy kifejezetten macaron bolt, nekem az is bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!