Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol etted életed legfinomabb...

Hol etted életed legfinomabb macaronjat?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 10:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10-es: számból vetted ki a szót!:)
2021. márc. 25. 13:40
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

#11: :)

Csak itthon még mindig az a legfontosabb - éttermes barátaim szerint is -, hogy nagy adag legyen, és lehetőleg olcsó. Kezd már szerencsére megjelenni az a vonal is, akik a minőségre mennek elsősorban, de nyilván a hazai fizetések nem ehhez vannak még belőve általánosságban. És persze nem csak a macaronról beszélek, hanem az egész vendéglátásról, gasztronómiáról.

2021. márc. 25. 13:44
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Hát ameddig nincs meg a fizetőképesség addig nehéz. Főleg hogy stabilan a minőségre menjen rá az ember. Sokszorosan drágább.

Nekem is sokféle étel van amit korábban kifejezetten szerettem és ma már nem nagyon eszem meg jóízűen. Változott a szint, ennek előnyével hátrányával, de a desszerteknél is így vagyok. Pl a mikulás, meg a nyuszi csokik 99%-a szemét, gyerekként meg imádtam.

Szóval bele lehet kóstolgatni ebbe-abba, de vissza is üthet a dolog.

2021. márc. 25. 13:52
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

#8 vagyok

Nem az vagyok akinek a meret a lenyeg es a minoseg nem. De a macaron ize nem jott be. De nem mindenki egyforma.

Nekem sokkal jobban bejon az azsiai izvilag, a mochi, minden amiben edes bab pasta van.

2021. márc. 25. 14:02
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes mennyire külön véleményen vagyunk, pont azt akartam írni, hogy a lidl deluxe macaron nekem nagyon-nagy csalódás volt. Pedig nem vagyok egy válogatós.

Mi a spárban szoktunk venni a pultból, vagy Pesten a Sas utcában, a Bazilikától pár lépésre van/volt még egy kifejezetten macaron bolt, nekem az is bejött.

2021. márc. 25. 14:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: na, az ázsiai ízvilág az, amihez még fel kell nőnöm. :) Mochit egyszer kaptam egy barátomtól, imádtam azt az édes bab pasztát benne, meg az egészet. Nagyon különleges volt, de kellett egy kis idő, mire értelmezni tudtam az ízét. :)
2021. márc. 25. 14:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Fhuu én a mochit is imádom, nekem adhattok mindent, ami finom. :)
2021. márc. 25. 14:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen kipróbáltuk már a macaront Pesten, a legeslegfinomabb a Chez Dodo -ban kapható volt, rengeteg ízvariáció, mindet végigkóstoltuk már, igaz, megkérik az árát rendesen, de megéri ünnepekre, alkalmakra.
2021. márc. 25. 15:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Elzászban. De van itt helyben egy cukorkás bolt, ott is nagyon finom általuk készített macaron szokott lenni.
2021. márc. 25. 20:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
10-es, igen, kicsi és túlárazottan drága, mert ugye a mandulaliszt egy vagyonba kerül. De tényleg nem egy nagy cucc. Egynek elmegy, de nem kell tőle hanyatt vágódni.
2021. márc. 26. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!