6 napja lejárt görög joghurtol lesz bajom?
Figyelt kérdés
Nem volt felbontva hűtőben volt és az íze is olyan mint szokott.2021. márc. 19. 17:53
1/16 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nem lesz bajod. Én simán meg szoktam enni a lejárt joghurtot, ha nem penészes és nincs fura íze, eddig nem lett bajom tőle. Másrészt viszont hivatalosan azoknál a termékeknél, amin nem minőségmegőrzési, hanem fogyaszthatósági idő van feltüntetve, nem ajánlják, hogy utána megedd. A joghurt tudtommal ilyen.
2/16 anonim válasza:
Két hét múlva se lenne bajod tőle. A joghurt nem tudja, milyen dátumot írtak a dobozra.
3/16 anonim válasza:
Megeheted nem lesz semmi bajod.
4/16 anonim válasza:
Puding próbája az evés. Ha állagra, szagra, ízre jónak tűnik, akkor nyugodtan megeheted.
7/16 anonim válasza:
Jézusom.. Ki az aki megenne egy hat napja lejárt joghurtot?! FÚJ!! Ráadásul az tejtermék! Látszik hogy itt átlagban az emberek milyen szinten vannak...
8/16 anonim válasza:
7: fogalmad nincs ugye az élelmiszeripari minőségbiztosításról...??
Annyira túl vannak biztosítva a lejárati dátumok, hogy egy hónappal később sincs semmi baja egy joghurtnak...
De te biztos kőgazdag vagy, és mindent kihajigálsz aznap, hogy lejár... :-D
9/16 anonim válasza:
Én ma ettem meg egy olyat, ami 02.21-ig őrizte meg minőségét...
önvédelemből elbújt a hűtő hátuljában, de én lefüleltem, és megettem. Semmi bajom.
10/16 anonim válasza:
9: ezek szerint nálatok is vannak ilyen galád élelmiszerek, akik bújócskáznak.... :-DDDDD
Nálunk tegnapelőtt egy olyan mascarpone került elő, amit Karácsonyra vettem... :-D :-D
Január közepéig volt a szavatossága. Felbontottam - és hibátlan volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!