Milka csokit vagy a Nutellát szereted jobban?
Figyelt kérdés
Én a milka csokit 😋2021. márc. 15. 17:51
11/23 anonim válasza:
Nekem az eredeti Nutella túl édes, émelygős.
Vettem a COOP-ban valami "Gold"-ot. Olcsóbb is volt, finomabb is, illetve nem utolsó szempont, hogy mogyoródarabkák vannak benne. :)
12/23 anonim válasza:
Milka csokit imádom, a Nutella nekem túl tömény, túl édes, émelygek tőle.
16/23 anonim válasza:
Nutella
Milka rég nem az az íz, amit szerettem, de azért megeszem
17/23 anonim válasza:
Régen szeretem mind kötött de mára egyikét sem szeretem .
18/23 anonim válasza:
Én a Boci csokiban csalódtam nagyot az utóbbi időben.
19/23 anonim válasza:
Önmagában nagyon édes nekem mindkettő. Millát nem is eszem már, a Nutella palacsintában finom nagyon szerintem. Bár felengedem tejszínnel, teszek bele némi etcsokit, aztán a palacsintára kenve megszórom még egy kis tört mogyoróval is
20/23 anonim válasza:
20 évesen még imádtam mindkettőt.
30 évesen már utálom mindkettőt. Annyira finnyás lettem, hogy csokiban minimum Lindt, Stühmer. Inkább sokkal kevesebbszer veszek.
A Nutellát nem helyettesítettem semmivel. Nagyon ritkán csinálok házit, ha kapok igazi törökmogyorót, sajnos óriási kalóriabomba. Össze sem lehet hasonlítani a Nutellával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!