A túrórudi és a jégkrémek csokibevonata mitől olyan vékonyan kemény?
Figyelt kérdés
Nem csak attól, hogy hideg az amire ráöntik, a levegőlefújástól is csak a rétegvastagság lesz egyforma. A csokibevonat összetételében van valami sumákság, de olyan amitől a gyártás is gazdaságos. Ha kakaóporból akarnám előállítani ezt a bevonócsokit, mi kellene még hozzá?
Nem is a ma kapható túrórudi hanem a 20 évvel ezelőtti, klasszik fajta, aminek még keményebb volt a bevonata. Gyakorlatilag az zárja be légtelenre a túrót.
#Túró Rudi #csokinevonat
2021. febr. 19. 13:30
1/6 anonim válasza:
Tegyel be akar egy tabla Milkat a hutobe, az is kokemeny lesz. Szerintem nincs benne semmi sumaksag, hidegen megkemenyedik minden csokifele.
2/6 A kérdező kommentje:
Étem, de ha kakaóporból csinálnám, mi kellene hozzá?
2021. febr. 19. 14:14
3/6 anonim válasza:
Kakaóvaj, cukor (sajnos többnyire pálmaolajat használnak).
4/6 anonim válasza:
Mert àtvezetik egy chill rendszeren
5/6 anonim válasza:
A kakaóvajtól (pálmaolajtól) függ, hogy mennyire puha, olvadékony.
6/6 A kérdező kommentje:
Mi az a chill rendszer?
Nem olvadékonyra akarom csinálni, éppen elenkezőleg, keményre, merevre, mint a csokitojás burka. (de nem azt akarom felolvasztani, mert az tényleg a legszemetebb kotyvalékból van)
2021. febr. 19. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!