11/15 anonim válasza:
nem reklámozni akarom őket, 30 vagyok, engem egyedül a mostaniak közül az egyetlen ami a gyerekkorom virslijeire emlékeztet az a Valdor Vursli, a zöld zacsis. nem tudom mi lehet benne, valszeg semmivel sem jobb mint a többi, de a jellegtelenek közül ez mutat valamit a régi jobbakból. ugyanígy eltűnt a párizsik jellegzetes íze, és nagyon sok mirelit pulykás dolog is megváltozott rossz irányba. olvastam olyat is hogy csak a kor miatt, de nem hinném hogy ennyit változna az ember ízlése ilyen egyszerű ételeknél ami régen jobb volt most pedig élvezhetetlen hiába volt akkor és most is húsipari maradékokból
12/15 anonim válasza:
Lidl Pikok
Minden heten elfogy 1-2 csomaggal.
13/15 anonim válasza:
Én azt szoktam figyelni, hogy juhbeles legyen. Ami műanyagban van, azt nem annyira kedvelem, bár végszükség esetén megeszem.
14/15 anonim válasza:
Lidl Pikok, Lidl Dulano, Lidl Wiesbauer.
Roppanós Bécsi virsli juhbélben.
15/15 anonim válasza:
Ha multinál és egyéb láncoknál veszek, akkor a szagából érzem, hogy tele van tartósítóval, ízfokozóval, undorító.
És a családunk évtizedes barátjának a manufaktúrájában veszem minden héten a húsból készült, mindenféle mentes, birkabélbe töltött virslit. Tökéletes, és nem is drága. Kistermelőknél érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!