Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit gondoltok arról a vágóhídr...

Mit gondoltok arról a vágóhídról, ahol nem tartják be a higiénés szabályokat, és felesleges szenvedésnek teszik ki az állatot? Ennél ilyen helyről húst?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vega!

Tényleg érdekel a véleményetek. Melyik zavar jobban? A higiénia, vagy az állatokkal való bánásmód?

2021. febr. 5. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

Kóser vágóhidakon ez a "rend". A kóser vágásnak pont ez a lényege. De a muszlim halal vágás sem jobb.

Én semmilyen helyről nem eszem húst, de ha esetleg valaki rendezne egy végső megoldást, azonnal jelentkeznék a fekete egyenruháért. Nemcsak a vágóhidak miatt.

2021. febr. 5. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Milyen hülye kérdés ez? Ki az, aki direkt enne gusztustalan helyről kaját? Bármit. Szerintem ez nem is igazi kérdés, hanem valami furcsa provokáció vagy csak bizonyos gondolataidat akarod hallani mások szájából.

Mindkettő zavar. Falusi gyerek vagyok, a vágóállatok fogalmát értem és elfogadom, ennek ellenére nem látom értelmét direkt szenvedtetni az állatokat. Ha másért nem, a minőség miatt is hülyeség, de egyszerűen nekem nem okoz örömet, mert normális ember vagyok.

A tisztaság meg alap. Senki nem fogja neked azt mondani, hogy de rohadt jó koszos helyen készült, bizonytalan eredetű kaját enni, mert különben unalmas az élet.

2021. febr. 5. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Pár százezer év alatt simán eljuthatunk odáig, hogy olyan szimbiózisban élünk az állatokkal, hogy nem kell már megennünk őket, de addig sem kell együtt élnünk az állatok szenvedésével, hiszen szerencsére vannak már fájdalommentes módszerek.
2021. febr. 5. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Ja előző, és mesélj arról, hogy mikor jutunk el oda, hogy az állatok sem fogják egymást megenni.
2021. febr. 5. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Jaj! A perkátai eset.

Mi volt ott az állatkínzás?

Azok selejt tehenek voltak.

Valósgínűleg a szarvasmarha telepen eltörött a lábuk. Ezért nem bírtak állni.

Választhat a tulajdonos.

Elaltatják az állatot, és ő fizet 100 ezret, hogy elvigyék a dögöt.

Vagy kap 50 ezret a selejt állatért.

Nagyapáink embereket öltek a világháborúban.

Mostanra oda jutottunk, hogy a legtöbb ember egy tyúk nyakát nem merné elvágni, mert sajnálja.

2021. febr. 6. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A higiénia zavar annyira hogy ne egyek belőle. Az állatok szenvedése zavar egy kicsit, de nem annyira. A mostani vágóhidakon felé annyit nem szenved az állat mint amikor a nagymamáink elvágták a tyúk torkát, a szerencsétlen állat meg három végtagját eltörte mire megdöglött.
2021. febr. 6. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!