Az ilyen előre elkészített saláták veszélyesek?
Figyelt kérdés
Apámnak meséltem, hogy ilyeneket is veszek és eszek és mondta, hogy nagyon veszélyes, vigyázni kell velük. Pl tartósítószerek vannak rajtuk és előtte mossam meg nagyon.
Vagy inkább termesszek zöldséget a panelban. A teraszon lehet.
Túlzásnak érzem.
2021. jan. 17. 14:42
11/15 anonim válasza:
Dehogy veszélyes.
Apukádnak nem kell tudnia, hogy nem mosod meg.
12/15 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már az árat légyszi.
Sokat keresek, a pénz nem érdekel.
2021. jan. 17. 16:23
13/15 anonim válasza:
Ezeknfogyasztásra készek, nem kell megmosni. Az árról annyit, hogy Németországban én is veszek ilyeneket, itthon inkább magam megcsinálom.
14/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fogyasztásra készek, de ő úgy érti szerintem, hogy azért áll el napokig a hűtőben mert tartósítószer van rápermetezve.
Szóval emiatt inkább natúr venné meg a zöldségeket hozzá és elmosná.
2021. jan. 17. 17:03
15/15 anonim válasza:
ilyeneket nem nagyon próbáltam mint mutatsz, de azok zacskós zöldsaláta mixektől többször volt már hasmenésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!