Mik azok az ételek, amikből ki szokott fogyni a szervezetetek? Tehát mik azok, amiket nagyon sokáig tudtok enni egyhuzamban csömör nélkül? Persze a mértékletesen. JUNK FOODS-OKKAL HAGYJATOK!!
Változó, van olyan korszakom amikor nagyon kívánom a mandulát vagy a diót.
Jelenleg hetek óta nem tudok lemondani a savanyú káposztáról és nyers hagymáról.
Pirított algalap. Azaz a boltban vásárolt sushihoz való, préselt algából (japán neve: nori) készült, enyhén pirított papírszerű lap kis szezámolajjal utólag, házilag megpirítva snackként (kis home-made wasabis fűszerrel), és a japán natto - azaz erjesztett szójabab.
Az utóbbi egy kissé talán bizarr lehet egy átlag ember számára, de ez az a két élelmiszer, amiből bármikor, bármennyit, akár kétpofára is (feltéve ha hozzájutok). 🙂
Néha a mustár.Nem tudom miért,de rámjön és mindenhez kell.
A másik a paradicsom.
Fekete olivabogyó, füstölt lazac, főtt tojás és paradicsom. Tavaly decemberben pl. minden nap füstölt lazacot vagy tonhalkonzervet kajáltam, nyáron pedig egy hónap alatt felfaltam több kiló fekete olivabogyót. Hullámokban jön rám, de még nem utáltam meg.
Évekkel ezelőtt egy hónapig zabáltam a dán kagylókonzervet, abból viszont annyira elegem lett, hogy már rá sem bírok nézni.
Sült paprika. Jöhetne minden reggelire, ebédre, vacsorára. Az év minden napján, akár éveken keresztül.
Kár hogy most nincs paprika szezon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!