A kakaós csiga szélét vagy közepét szereted jobban?
Figyelt kérdés
Én a szélét sokkal jobban szeretem, és úgy tapasztalom, hogy ezzel egy kicsit egyedül vagyok a környezetemben.2020. dec. 19. 21:18
1/19 anonim válasza:
A széle nálunk mindig égett. 1 kis bolt van a közelben, szerintem már 10 éve nem láttam nem túlsütöttet. Így a közepét inkább.
2/19 anonim válasza:
A közepe. De ha nem izlik a kakaó amiből készűl, akkor inkább a széle.
3/19 anonim válasza:
Csakis a közepét! Puha és tiszta kakaó, nyami.
4/19 anonim válasza:
A közepét szeretem jobban, de mindig hagyok egy kis darabot a széléből is, mivel az jellemzően kevésbé kakaós, és így semlegesíti az valamelyest az édes ízt, ezáltal kevésbé lesz tömény.
5/19 anonim válasza:
A közepét szeretem, de azt végére hagyom :D
6/19 anonim válasza:
A szélét hagyom a végére, de csak akkor ha ízlik a tésztája.
7/19 anonim válasza:
Leveles tésztásnak a széle. A kelt tésztásért nem vagyok oda-csak a háziért.
Egyébként a lakóhelyemen a pékségben borzalmasan csokisra csinálják, amit nem bír se a gyomrom,se a fogam,ezért a közepét sokáig tart megennem,ha nem akarok görcsölni.
9/19 anonim válasza:
a közepét. ha a cica nem nézné ki mindig a számból..
10/19 anonim válasza:
Nekem is a széle, ha leveles tésztából van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!