Milyen felhasználási területei vannak a kávénak és a teának a cukrászatban ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 22:38
2/8 anonim válasza:
Pl tiramisu és egyéb kávés sütik
4/8 anonim válasza:
Kávéval én főleg krémekben, habokban találkozok. Teával pedig krémekben, zselékben találkozok a leggyakrabban.
5/8 anonim válasza:
Matcha port a keleti cukrászat teszi csokiba, mochiba, tortakrémbe, fagyiba...
Ezket persze kávéval vagy earl grey teával is csinálják.
Magába a tésztába is bele lehet sütni, pl palacsinta, piskóta, muffin.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Sok piskótás süteményhez használnak kávét mint ízesítőt.
Azt hiszem a tiramisu is így készül.
8/8 anonim válasza:
Krémbe, piskótába esetleg zselatinba keverik. (Kérhetek zöld pipát? 5.szintre kell meg buszjegyre🙏 kösszi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!