Miért nem tudom megenni a húst?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hetek óta ha csak ránézek a szalámira,virslire,rántott húsra vagy bármilyen hús, húskészítményre rosszul leszel. Hányingerem lesz és elkezd fájni a hasam. Ma csak belekóstoltam a rántotthúsba, de olyan rosszul lettem hogy le kellett feküdnöm. Van rá valami tanács vagy van aki hasonló dologgal küzd?2020. dec. 12. 14:06
1/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, hagysz ki x időre az etrendedbol. Van, hogy csak telitodik vele a szervezet.
2/4 anonim válasza:
A szervezet tudja hogy mire van szuksege, majd ha szukseged lesz a feherjere akkor kivanni fogod. Egyebkent mostanaban pocsek minoseguek a husok, en is csak ritkan eszem.
3/4 anonim válasza:
Aludd ki magd ... holnap majd jol fog esni egy kis sertesporkolt :)))
4/4 anonim válasza:
Én terhesen éreztem ugyanezt.
Kb. félidőben lett minden a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!