Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a fene történt a gesztepüré...

Mi a fene történt a gesztepürével, hogy ilyen drága lett?

Figyelt kérdés
Rákerestem hol mennyibe kerül. Férjem kedvence, gondoltam veszek párat és beteszem a fagyasztóba karácsonyig. De mindenhol 500 körüli árakat látok, sok helyen jóval afölött. Ez iszonyat magas ár, mert 1-2 éve 250-300 körül is vettem.
2020. nov. 24. 17:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
olvasd el miből van, hány százaléka gesztenye. nagy része víz, pálmazsír, krumpli (burgonyakeményítő), cukor. ha jót akarsz, vegyél bioboltban gesztenyelisztet, 3-4000 / kg, keverd össze kevés vízzel hogy krémszerű állaga legyen és ízesítsd ahogy akarod.
2020. nov. 25. 06:12
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem kell sajnálni senkit. Nyilván nem azért akarom olcsón kihozni, mert amúgy felvet a pénz, hanem mert minden forintot be kell osztanunk. Karácsonykor főleg. Most hogy mindketten harmadik hete ülünk táppénzen a karanténban és jóformán alig kapunk majd fizetést, különösen. De nem is ez a lényeg. Gyerekkoromban nagymamám mindig roskadásig pakolta gesztenyepürével a fagyasztót. Valószínűleg nem azért, mert luxusétel volt. Pedig 3-4000 Ft-os kilónkénti árral igencsak drága. Főleg, hogy a negyede cukor.

És nem, nem egy csomaggal vennék. Gesztenyeleves, gesztenyés sütik, eleve 4-5 csomag minimum.

És de , vettem 300 alatt. Rendes gesztenyét meg nem veszek az életbe sem többet. Az is embertelen drága. És egyszer vettem, mondom legyen sült gesztenye. A 80%-a rossz volt. Ennyi pénzért nem rizikózok.

2020. nov. 25. 12:40
 13/18 A kérdező kommentje:

De tessék, egy tavalyi és egy tavalyelőtti ár.

[link]

[link]

2020. nov. 25. 12:47
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Akkor egyszerűen várd ki az akciót, gondolom 349.-ért lesz valaholnemsokára.
2020. nov. 25. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
2020. dec. 5. 18:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Közben a Pennyben vettem 319 Ft-ért. De hétfőtől a Lidlben 309 Ft
2020. dec. 5. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Szuper, akkor néha azért van akcióban, csak ki kell várni. :) Sajnos mindennek nagyon felment az ára mostanában, de néha azért ki lehet fogni az akciókat.
2020. dec. 5. 18:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére. Vettem is egy csomót, hogy a hozzászólóknak ne kelljen a férjemet sajnálni ;)
2020. dec. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!