Tudtatok már venni Magyarországon termesztett brokkolit? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 20:23
1/8 anonim válasza:
Piacon vettem ma is, termelőtől.
2/8 anonim válasza:
XI. Ker Bikás parknál a termelői piacon
3/8 anonim válasza:
Attól mert "termelői piacon" meg "termelőtől" veszed, ugyanúgy az import cuccod kapod csak másfélszeres áron, magyarként bekamuzva.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as: Magyarország adottságai nem alkalmasak a brokkoli termesztésére?
2020. nov. 14. 21:54
5/8 anonim válasza:
3as butaságot beszélsz! Egyrészt feleannyiba került mint a bóti, másrészt méreten aluli kis rózsák, amit máshol nem is forgalmaznak. Ja és 25 éve isnerem a termelőt, voltam is már nála a gazdaságában....
6/8 anonim válasza:
#4 Magyarország adottságai sok mindenre alkalmasak, de egyszerűbb behozni a külföldi szart és "magyarként" eladva nyerészkedni rajta.
#5 Ja, nagykereskedőtől megvette a leselejtezett szart amit a hiper nem vett át, és azt ment ki árulni.
7/8 anonim válasza:
Én simán megtermeltem magamnak a kiskertemben.
8/8 anonim válasza:
Á, hagyjátok. A kognitív disszonanciáját próbálja elnyomni, mert nincs pénze minőségi termelői élelmiszert venni.
Ezért kitalálta, hogy a termelők leselejtezett import sz.rt árulnak.
:-D :-D :-D
Csak hogy tudd, 6-os, a nagyker nem vesz semmiféle szabványon kívüli árut. Csomagolva veszi a brokkolit, fóliában - ahogy a hiperek polcain látod...
De csak élj a képzelt csúnya világodban, ahol nincs magyar termék a piacon...
:-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!