Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit lehet csinálni vörösáfonyá...

Mit lehet csinálni vörösáfonyából?

Figyelt kérdés
Tudtok adni valami jó ötletet? Sajnos vettem fél kiló vörösáfonyát, mert még sosem próbáltam, és nem tudtam, hogy ilyen rossz ízű. Keserű és kemény. Nem vagyok nagy sütős/főzős, ezért valami egyszerűbbet szeretnék belőle csinálni, ha van ilyen. Sajnálnám kidobni. Köszi előre is!
2020. nov. 9. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz sütit sütni?

Egy ilyen galett kb. 5 perc összeállítani, és nyersen kell beletenni a gyümit - némi cukorral + keményítővel összeforgatva:

[link]

2020. nov. 9. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Àztasd rumba, tedd hűtőbe és karàcsonyra sűss egy egyszerű kuglófot. Annak a tésztàjába jó lesz.
2020. nov. 10. 01:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Árulnak még igazi rumot?
2020. nov. 10. 09:44
 14/14 anonim ***** válasza:

13: Az Aldi-ban és a Lidl-ben is van sajátmárkás jamaicai rum.

A többi boltban inkább csak aromával készített izét lehet kapni, amire már nem is merik ráírni, hogy rum. :-D Matróz ital, meg vitorlás szeszesital és hasonló eufemisztikus megjelölések vannak a címkén. :-D

2020. nov. 10. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!