Minden darab tojason kell kodnak lenni?
Figyelt kérdés
Vettem ketszer tizet es csak egyen van kod,az hogy 2020. Ez nekem gyanus!!!#gyanús #Jeloletlen
2020. okt. 29. 20:56
32/33 anonim válasza:
istenem, szegeny kerdezo, egeszen nyugodtan egyel annyi tojast, amennyi beled fer, akarmi is a szavatossaga, ha nincs fura szaga,meg mondjuk nem fekete belulrol, ha felutod :D
33/33 anonim válasza:
csak megnyugtatas vegett: en nemreg benyomtam munkatarsakkal egy egesz reggelire valo, fel eve lejart tojast megfozve. 3 db per kopf. semmi bajunk nem lett. es ismerek olyanokat is, akik NYERSEN ettek 2 eves tojast, es meg eletben vannak...sot, virulnak :D viszont talaltam mar szavatossagi idon beluli pakkban zaptojast, nem is egyszer, na azt egyem meg, mert a pecset alaőpjan eheto? na ugye :D erted, megszagolod, ha friss,tolhatod az arcodba,ha pedig oszlo tetem szaga es kinezete van, akkor meg kuka. Az elet egyszeru, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!