Van itt olyan aki egy este alatt, megesz egy nagy zacskó chipset? Volt-e ezzel problémád? És miért eszel így, ilyenkor?
Szia
Chips függő vagyok sajnos és a bőröm sinylette meg meg az egészségem.
Sajnos komoly vitaminhiányom alakult ki az egyoldalu táplálkozástól és én napi 3 chipset is megettem... A belemet majdnem tropára vágtam
Amikor új étrendre tértem egy honapig elvonási tünetem volt a nátrium glutamát miatt egyszerüen ültem és kattoggam....
Nem vicces ilyenbe belesodorni magadat főleg hogy egészséges egy van.
A bőröm rendbe tudom hozni kitartással és az egészséget önuealommal és felnőtt hozzá állással..
Chipset néha lehet enni nem halok meg tőle de rettenetes hogy leültem munka után 3-at megettem....
Nem a súlyoktól kell félni én maradtam stabil 50 kg de milyen áron éri meg ez a rengeteg ízfokozó ...
Amióta havi 1 vagy másfél havi 1 chipset eszek az új étrend mellett a belem a gyomrom is szépen helyrejött és a vértesztek is egyre szebbek a munkahelyemen is jobban teljesítek. A következő cél a lábam rendbehozása a bőrrel együtt.
Hó tanácsom számodra:
Amíg fiatal vagy még kezedbe veheted az egészséged és tedd is meg azt.
23/N
Mentségemre szóljon én napi 3x1,5 liter vizet iszok mást nem bírok meginni. De ez a fránya chips....
Szerintem a csoki és édesség függőknek nagyobb a dacuk mert az diabétesz felé vezet nagymamám megjárta 20 éve diagnosztizálták ezzel a betegséggel. 3 éves voltam. Azóta én végignéztem és segitettem neki grammra milogrammra pontosan eszik diabetikus diétán és hihetetlen egészséges de legalább nem hagyta annyiban ésmlegyőzte a napi szintű torrák evését. Erre én elbaszom majdnem az egészségem huszonévesen...
Szerencsére nekem fáj a fogam amikor édességet eszek, és a sósat sokkal jobban szeretem.
Legalább nem alkohol függő lettem :) és sajnállak titeket.
Áh mindent meg lehet oldani csak akaraterő kell.
Ne sajnálj saját hibám volt de nekem is kell helyrehozni más nem fogja
És kivánom ilyen hülyeségbe ne ess bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!