Mit csináljak a megmaradt avokádóval?
Figyelt kérdés
Anya ma reggel felvágott egy avokádót viszont nem vitte el munkába és azt kérte hogy csináljak belőle magamnak valami kaját viszont én az avokádót magában nem szeretem. Milyen krémeket lehet csinálni belőle vagy mivel lehet feldobni? itt van csíkokban egy tálban. A magját nem dobtam ki, szurkáltam bele fogpiszkálót és most egy pohár vizben van, hogy kicsírázzon. :)2020. szept. 18. 09:49
2/3 anonim válasza:
Só, bors, apróra vágott paradicsom, lila hagyma, chili, ha szereted.
3/3 anonim válasza:
guacamole! Villával szétnyomod, teszel bele fokhagymát, pici citromlevet, chilit, snidlinget (v. más hagymát) - és pirítósra kened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!