Rio mare konzervhez mit érdemes enni?
Figyelt kérdés
A főzőtudományom nulla.
Szóval pl vágnék fel paradicsomot, uborkát hozzá. Esetleg retket vagy kukorica/borsókonzervet nyitnék meg mellé.
Plusz 1-2 zsemle talán.
Ez így mennyire jó ötlet szerintetek?
Esetleg más javaslat?
2020. szept. 12. 18:41
1/16 anonim válasza:
Pirítóssal szoktam enni. Nem kell bonyolítani.
2/16 Miss Endzsi válasza:
Salátába belekeverve is jó saláta öntet mellé.
3/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs kenyérpirítóm. :/
2020. szept. 12. 19:04
4/16 anonim válasza:
Teflon serpenyőt forrósíts fel (olaj nélkül) és tedd bele a kenyér szeletet, majd fordítsd meg = kész a pirítós!
5/16 A kérdező kommentje:
Nincs serpenyőm se. Meg kb alig vannak konyhai eszközeim. :D
Igyekszem majd beszerezni valamit. De a konzerveket már megvettem, azért is kérdeztem.
2020. szept. 12. 19:22
6/16 anonim válasza:
Szólj egy lakatosnak adjon neked egy 200-átmérőjű es 2-es lemezt tedd rá a gázrózsára kész a kenyér pirító .
7/16 anonim válasza:
Én citrommal szeretem a halak többségét, kicsi vaj kenyérrel, rá a tonhal és pár csepp v. gerezd citrom. Újhagyma is mehet mellé, tojást is főzhetsz(ha van tűzhelyed).
8/16 anonim válasza:
Vedd a lángot takarékra, a kenyeret szúrd rá egy villára, és azzal tartsd a láng fölé. Szépen mozgatva először az egyik oldalát, majd a másikat is egy kicsit meg tudod pirítani ezzel a módszerrel is.
Ha véletlenül leesik a villáról, ne ijedj meg, ne kapkodj, semmi baj nem lesz, csak óvatosan szedd le a lángról, és folytathatod. :))
9/16 anonim válasza:
Simán kenyérrel is jó, salátaként, vagy csinálj tonhalas tésztát.
10/16 anonim válasza:
6-os válaszát kár lepontozni, mert valóban az a legjobb és legbiztonságosabb megoldás, amíg nincs lehetősége üzletben vásárolni egy pirítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!