Mirelit pizza házilag?
A készen kapható mirelit pizzák elég gyengék, ahhoz képest pedig drágák is.
Ha úgy csinálom, hogy veszek kész pizzalapokat, ízesítem ahogy szeretném, aztán folpackba csomagolom és berakom a fagyasztóba, úgy eláll egy ideig? Kb mennyi ideig lehet így tárolni?
Én nem veszek kész pizzalapokat, hanem azt is magam készítem, elösütöm, megpakolom és egyenként (rövid idö alatt, gyorsan) fagyasztom.
Pár hónapig eláll, kb ugyanúgy, mint a bolti.
A jó pizzaalap fatûzelésű kemencében sül, szóval sajnos nekem otthon nem lesz meg. Rendelni szoktam ha igazit akarok, mert nekem kell az a buborékos tészta.
De szerintem igen, tudsz magadnak díszíteni pizzaalapot és lefagyasztani ha van rá hely.
Igen, én is rendelni szoktam általában. Viszont eléggé elszálltak az árak, 2.800Ft-ot nem ér 1 32cm-es pizza szerintem, főleg hogy alap pizzáról van szó, semmi extra dologgal.
Azért gondoltam erre, mert talán jobb mint a kész mirelit fajták, vagy ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!