Mennyibe kerülhet ez a 8 szeletes torta?
Ezt a tortát szeretném megcsináltatni anyukám szülinapjára és fogalmam sincs hogy mennyibe kerül, és mennyi pénzt vigyek a cukrászhoz. Amit találtam neten , azok nagyon különböző árak. Valahol 2-4ezer forintnak írják , de pár helyen akár 10.000ft fölött van. Én max 15.000ft szánnék rá. Így ránézésre szerintetek ez mennyi?
(Remélem meg lehet nyitni, elnézést ha nem)
És ha még ezt is megtudnátok mondani hogy egy ilyen "sütinyalókának" mennyi így ránézésre a darab ára?
*Nem vagyok cukrász, szóval csak tippelek.*
Torta: 15.000
Sütinyalóka: 800/db
A torta ára:
- függ az ízétől-egy sima mezei csoki sokkal olcsóbb, mint valami fancy mousse.
-a helytől, ahol készítik: Kovács Mici otthon összedobja neked x-ert, Daubner cukrászat meg 4-5x-ert.
A 15kb valós ár.
A sutinyaloka ugyanez. Kokuszgolyo bevonva nem egy egetvero osszeg, valami normalis, vagy bonyolultabb íz drágább.
De a legegyszerűbb megoldás az, ha elbattyogsz a kiszemelt helyre a fotókkal és "Jó napot kívánok érdeklődni szeretnék hogy egy ilyen torta x ízben, 8 szeletes méretben mennyibe kerül, illetve ilyen sutinyalokanak szinten érdekelne a darab ara, y izben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!