Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol éri meg legjobban bevásáro...

Hol éri meg legjobban bevásárolni?

Figyelt kérdés
5 fős, nagyjából egészségtudatos család. Ami boltok vannak : Penny, Lidl, Interspar(esetleg Tesco). Hol jön ki a legjobban az ember, vagy mi az amit egyikbe, vagy másikba nagyon megéri?
2020. aug. 17. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

#Penny - 15 éve nem voltam Penny-be, azt hittem, nincs is már.

#Lidl - Én ezt tudom a legjobban javasolni. Azért, mert jó ár-érték arányúak a saját márkás termékek, esetenként olcsóbban beszerezhetőek a globálisabb márkák (Kinder, Mizo, Danone, stb.), minden bolt ugyanúgy van elrendezve és nem játszanak le vásárlás közben popslágereket (amikkel nincs gondom, csak vásárlás közben nem szeretek zenét hallgatni). Ha még nem voltatok Lidl-ben, időbe telhet az átszokás, de megéri.

#Spar & Tesco - Csak nagyobb vásárláskor, vagy kevésbé általános termékek beszerzése esetén tudnám ezeket javasolni.

2020. aug. 17. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Pennybe nagyon ritkán járok. Tescoba és Lidl-be szoktam a nagybevásárlásokat intézni. A Lidl jó árban. Nagyon sok jó termékük van, köztük sok a jó saját márkás. Én pl a Pikok virslit imádom. A Tescoban is vannak nagyon jó saját márkás, olcsó termékek és nagyobb a választék, mint a Lidl-ben. Az akciókat is mindig figyelni szoktam.

Zöldség, gyümölcs fronton szerintem egy kalap alá lehet venni a 2 boltot bár én zöldségesnél vásárolok.

2020. aug. 17. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha fontos az egészséged, élelmiszert amit csak lehet, a piacon a termelőtől vegyél meg, és magad készítsd el. Ha a pénztárcád és az időd fontosabb az egészségednél, akkor a Lidl-t javaslom, valamivel jobb minőségűek az áruk, mint a Tesco-ban. Még az Aldi is szóba jöhet.
2020. aug. 17. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
A Pennybe járok én is, szüleim is (külön háztatásban élünk) . 60%-át költjük élelmiszerre, mint azok, akik Sparba, Tescoba, Lidlbe, Aldiba járnak. Én nem vagyok hajlandó a túlárazorr élelmiszerekért majdnem kétszer annyit fizetni, aki oda jár 5-10 éve, már hozzá van szokva és nem tűnik fel neki, hogy sok pénz. Néha látom itt a gyakorin vagy facebook csopotrokban, hogy a Penny le van nézve, sokan nem teszik be oda a lábukat, mert nem biznak a minősőgben. Nekem soha semmi bajom nem volt még a minőséggel, ugyanazt a szintet hozza, mint bármelyik más hiper. A többi profithajhász élelmiszerláncba, ami ezektől is drágább - Privát, Coop, CBA, pláne nem járok, eszméletlen drágák. Diákmunkán dolgoztam gyárakban, mi csomagoltuk pl. a Privátba, Coop,ba kisboltokba eladott mirelit termékeket. Hát, ezek után pláne nem fizetek értük kétszer annyit, a Pennys árakhoz képest.
2020. aug. 18. 06:52
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Ja, és kérdező, szerintem örülj, hogy van a környékeden Penny.Sokan a távolság miatt választanak bejáratott helyet, ahova járnak, a Penny a legjobb toronymagasan. Sokan kisvárosban, falun panaszkodnak (jogosan), hogy csak Coop, CBA van náluk, hát én se járnék oda, mert eszméletlen drágák lettek.
2020. aug. 18. 06:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Penny

Nekem itt az van elérhető helyen de amúgy mikor nem itt laktam akkor Lidl.

2020. aug. 18. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám legközelebb COOP van, néha esélyt adtam neki, de hamar rájöttem, hogy csak vészmegoldásnak jó, azaz felejtős.
2020. aug. 19. 01:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor több hangsúlyt fektetek a Pennyre!
2020. aug. 19. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk kimész a kertbe . Ha nincs csinálj .
2020. aug. 21. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Lidl a bevált
2020. aug. 22. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!