Hol éri meg legjobban bevásárolni?
#Penny - 15 éve nem voltam Penny-be, azt hittem, nincs is már.
#Lidl - Én ezt tudom a legjobban javasolni. Azért, mert jó ár-érték arányúak a saját márkás termékek, esetenként olcsóbban beszerezhetőek a globálisabb márkák (Kinder, Mizo, Danone, stb.), minden bolt ugyanúgy van elrendezve és nem játszanak le vásárlás közben popslágereket (amikkel nincs gondom, csak vásárlás közben nem szeretek zenét hallgatni). Ha még nem voltatok Lidl-ben, időbe telhet az átszokás, de megéri.
#Spar & Tesco - Csak nagyobb vásárláskor, vagy kevésbé általános termékek beszerzése esetén tudnám ezeket javasolni.
Pennybe nagyon ritkán járok. Tescoba és Lidl-be szoktam a nagybevásárlásokat intézni. A Lidl jó árban. Nagyon sok jó termékük van, köztük sok a jó saját márkás. Én pl a Pikok virslit imádom. A Tescoban is vannak nagyon jó saját márkás, olcsó termékek és nagyobb a választék, mint a Lidl-ben. Az akciókat is mindig figyelni szoktam.
Zöldség, gyümölcs fronton szerintem egy kalap alá lehet venni a 2 boltot bár én zöldségesnél vásárolok.
Penny
Nekem itt az van elérhető helyen de amúgy mikor nem itt laktam akkor Lidl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!