Szerintetek a pirospaprika megromlik? Most néztem, 2019-ben lejárt :D
Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 14:01
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem, ahol élek saját magunknak termesztjük, szinte az egész falu. A lényeg hogy ne érje napfény.
2/10 anonim válasza:
ha nem molyos akkor semmi baj
max nem olyan az íze
3/10 anonim válasza:
Fűszert nem láttam még megromlani, max. amikor hazavittem a lisztben a lisztbogarakat, akkor volt némi gond. Nyugodtan használd, esetleg fakóbb lesz az íze, de ha jól volt zárva, akkor az sem.
4/10 anonim válasza:
Ha le volt zárva, nem lesz bogaras, max gyengült az aromája.
5/10 anonim válasza:
Enyém is lejárt de mivel külföldön élek használom és semmi bajom sem volt még tőle 1x sem.Nehogymár kidobjam a jó Magyar pirospaprikát!😛😜😜
6/10 anonim válasza:
Sötét, száraz helyen tárolva szinte korlátlan ideig el kell álljon, csak némileg veszíthet az ízéből, zamatából és ezért később többet kell majd használni a főzéshez.
2019-es simán felhasználható.
7/10 anonim válasza:
nincs baja, max világosabb.
Ha olyan fajta, akkor persze, íz is megy el
8/10 anonim válasza:
Igen!
Mamàm folyamat azzal csinalt pl paprikas csirkét, folyamat kiéreztem a peneszt es szoltam.
Kb 3. alkalommal vegre nem fözött mar vele.
Anya is ilyen hogy hajlamos lejart rizzsel miegyebbel fözni.
Nekem viszont tökeletes az izérzékem..
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2020. aug. 8. 18:15
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan semmi bajod nem lesz töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!