Melyik volt "legszagosabb", legérettebb sajt, amit kóstoltál, esetleg rendszerint fogyasztasz is?
Figyelt kérdés
Melyik az, amelyiket már a te gyomrod sem bírna el?2020. aug. 5. 19:59
1/12 anonim válasza:
Nem fogyasztom rendszeresen, de egyszer volt szerencsém egy jó kis igazi pálpusztaihoz. Na annak a szagát sose felejtem, az tuti!
2/12 anonim válasza:
Egy valódi francia Camembert.
Elmentem otthonról hetekre, és ott maradt. Alig bírtam kiszellőztetni. De nagyon finom volt.
3/12 anonim válasza:
A kvargli (pogácsa-sajt).
Sajnos már nem lehet hozzájutni.
4/12 anonim válasza:
kvargli, palpusztai ... budosek, de nagyon finomak
7/12 anonim válasza:
Pálpusztait ettem már 2 felét is, zéró íze volt. Hol vesztek olyat, ami finom?
8/12 Béla211 válasza:
Az a baj hogy már amit meglehet venni boltban pálpusztait nem érlelik elég ideig hogy ne legyen bűdös. Ha meg eszed jól zárható dobozban és nejlonzacsiban tartva el kell felejteni a hűtőben 2 hétre.
9/12 A kérdező kommentje:
Regen a CBA-ba, Realba en is vettem jo palpusztait, most mar kizart. Se allagra, se illatra nem ugyanaz.
Amugy nalam is egy camambert volt a favorit, 1 hetig jott a Franciaktol a nyari melegben.
2020. aug. 6. 06:17
10/12 anonim válasza:
A kékpenészes sajtokat szeretem, vagy van néhány olasz, ízes, szagos sajt.
Az Aldiban remek sajtválaszték van, de ha tényleg számít a minőség, meg a származás, íz, akkor keress hozzád közel sajtkészítőt. Ha esetleg szabolcsi vagy, tudok ajánlani, én is ott vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!