Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet valami baj töle?

Lehet valami baj töle?

Figyelt kérdés

Vettem feta sajtot dobozba..(konzerv)

Nem nyitottam ki..bent volt a hütöben..de csak raktam ide-oda...nem kellett..nem bontottam fel..

10 hónapja lejárt.....kinyitottam..és minha semmi baja nem lenne..se szaga..sem az ize nem mitat romlást..

2020. aug. 1. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Max egy cifra fosas. Ami ebben a nyári melegben elég veszélyes is lehet - kiszáradás miatt.
2020. aug. 1. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Közel egy éve lejárt tejterméket biztosan nem ennék meg - még konzervként sem, ez így is sok idő, hiába a tartósítószerek.
2020. aug. 1. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy nem ennék belőle, bánom én mennyire nincs szaga vagy akármi. Dobnám a kukába.
2020. aug. 2. 11:47
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Na szétrobbant a fajansz?!???
2020. aug. 2. 17:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem:)

Az égvilágon semmi baj nincs:)

2020. aug. 6. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Bravo! Te egy fasza bátor ember vagy... Vagy egy csatornapatkany gyomorral megadott különleges mesebeli példány! Wow!
2020. aug. 8. 19:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ebben a fura..multkor volt a tv-ben hogy egy 70-80 éves konzervet bontottak és kostoltak meg...én meg se közelitem a 10 hònapommal:)
2020. aug. 8. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
:) aha onnan jött a bátorság :) Örülök h ezt is megtudtam mostmar. Nagymamám is ezt vallja. :D
2020. aug. 8. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
És te kostoltam meg vagy a férjének adtad vacsorára, mint anno királyok áll az elokostolok h nem e mérgezett?
2020. aug. 8. 19:59
 10/10 A kérdező kommentje:

:)

Nem..csalàdom nem enné,kostolnà meg..Én vagyok csak ilyen..amùgy utàna olvastam..ha az van ràirva egy termére,hogy..fogyaszthatò...dàtum...akkor nem ajànlott belöle fogyasztani..ha az van ràirva,hogy minöségét megörzi..dàtum..akkor nyugodtan lehet még belöle enni...egy darabig:)

2020. aug. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!