Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi lehetett a pizzamban?

Mi lehetett a pizzamban?

Figyelt kérdés

Rendszeresen rendelek innen es ma a magyaros pizzaban volt valami atokkeseru hagymadarab vagy nem is tudom valamennyit lenyeltem de nyilvan a tobbit kikoptem es ilyen zoldes valami volt...lehet valami rosszakaro beletett valamit vagy szetintetek mi lehetett?

Menjek gyomormosasra?

Regen dolgoztam naluk csunyan valtunk el no de az mar ket eve volt es azota is mindig rendelek onnan es tudjak hogy van gyerekem is aki eszik belole.Tegnapi pizza amugy tegnap is ettunk belole ma a maradekot melegitettem meg es ebben volt ez a valami,olyan keseru volt mint az antibiotikum

2020. júl. 18. 16:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Es volt meg egyegy ilyen lilahagyma darab iis benne es olyan fura volt az is mert nem lehetett megragni olyan volt,en nem tudom most tulajvaltas volt kitudja mi kerulhetett bele ismerve mennyi dinka dolgozik ott
2020. júl. 18. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Lilahagyma valami darabja?
2020. júl. 18. 16:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Na most nezem es rothadt lilahagyma volt rajta ilyen barna lilahagyma ami rothadt
2020. júl. 18. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb fozzel, vagy kesz pizzaalapbol te suss. Tudod, ki rendelne.
2020. júl. 18. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!