Mit csináljak? Semmi kaja nincs itthon, éhes vagyok, és az anyukám nem tudom mikor ér haza?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs nálam pénz, anyukám nem tudom mikor ér haza. Főzni tudok, de tényleg semmi, még tészta sincs itthon amit ki tudnék főzni. Mit csináljak?2020. júl. 6. 15:10
11/16 anonim válasza:
10-esnél a pont. A karantén elején is volt pár hasonló trollkérdés... unatkoznak a tinik...
12/16 anonim válasza:
Ha nem trollkodsz akkor jó lenne tudni, mit jelent a nincs.
13/16 anonim válasza:
Delutan ot ora van lassan, feltetelezem anyad maximum 5 oran belul hazaer, ennyi ido alatt nem fogsz ehen halni.
14/16 anonim válasza:
Van ott kaja, csak egész biztos, hogy nem mekis kaja + Cola, hanem esetleg krumplis tészta, vagy tökfőzelék tükörtojással, akármi hasonló egyszerű főtt étel, ami nem tetszik neki...
15/16 anonim válasza:
"A karantén elején is volt pár hasonló trollkérdés... unatkoznak a tinik..."
Nekem volt hasonló kérdésem a karantén elején, és nem vagyok tini.
Kérdező, komolyan, mi van otthon? Ha más nincs, egyél kenyert magában vagy mustárral.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!