Télen miért nincs kindej joy? Most nyár van, de most is alig látok egy - egy boltban. Piacon egyáltalán nincs. A másik meg az, hogy 300 Ft.
Én akkor itt túl öreg vagyok
Nem vagyok pesti,közepes városban élek de van Spar Hypermarket meg nagy Tesco is a városban de én még az életben nem is hallottam és nem is láttam ezt a Kindert
13 hát ha nincs egy hypermarketben, és a tévében sem látom reklámban és szórólapokon sincs, akkor honnan az ujjamból szopjam ki, hogy létezik?
Ezt a Kindert Joyt még csak most kezdték el reklámozni pedig már állittólag 2001 óta létezik.Hát én egyszer se láttam
Nem most kezdték el reklámozni. Ezt honnan gondolod? Amit te nem láttál, az nincs is?
Meg érdekes, rajtad kívül mindenki vett már mindenféle boltban, de nyilván mi vagyunk a hülyék mind és te vagy helikopter...
Ennyire fájna beismerni, hogy téves dolgot írtál?
Most Mario (Nintendo) játék van benne.
Régebben nyáron mindig eltűntek a Kinder tojások, meg a Kinder, Ferrero, Nutella termékek. Mert a gyár azt írta, hogy a nagy melegben megolvad a csoki és az nem jó, ezért nyáron nem gyártanak, nem kerülnek a boltok polcaira a termékeik.
De most már szokott lenni nyáron a Kinder Joy. Azt mondják ezt a terméket direkt a nyári hónapokra találták ki. Pedig ha jól belegondol az ember akkor az abban tallható csoki krém már amúgy is puhább, lágyabb, olvadósabb mint a rendes csoki, csak ugye mivel ilyen jó kis csomagolásban van bent, ezért nem tud kifolyni úgy mint a sima, rendes Kinder tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!