Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kiolvadt a mélyhűtőnk és...

Kiolvadt a mélyhűtőnk és 150kg hús megromlott. Mit tegyünk vele?

Figyelt kérdés
Valaki kihúzhatta a mélyhűtőt és megromlott a sok hús. Nagyon büdös, a kutyáinknak nem sütjük meg mert nem bírjuk a szagot és túl sok a cucc.. Húsfeldolgozó nincs a közelben szóval ez esélytelen.. Valami más ötlet? Negatív kommentelők mellőzzenek

2020. jún. 14. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Adjátok oda a kutyáknak apránként, nyersen.
2020. jún. 14. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

A romlott húst én se adnám oda a kutyáknak, meg hát mennyi idő alatt ennének meg 150 kiló húst? Az rengeteg. Ha nagyon büdös, akkor sajna valami menhelynek se tudod gondolom felajánlani hogy ott 1-2 nap alatt gyorsan megetetnék a kutyákkal.

Szerintem csak elásni lehet ezt már :(, jó mélyre és a kutyák semmiképpen ne férhessenek hozzá.

2020. jún. 14. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Dögkút nincs a környéken?
2020. jún. 14. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

A hús ezek szerint romlott, sem ember, sem állat nem fogyaszthatja!

Attól függően, hogy hol laktok kommunális hulladék gyűjtő, vagy dögkút!

2020. jún. 14. 14:01
 5/9 Endr 72 ***** válasza:
87%
Dögkút,vagy elásni.Semmi másra nem jó.
2020. jún. 14. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
A legközelebbi benzinkutat javaslom. Duplán bezacskózva dobd ki, de ne zárd le légmentesen, hogy a fejlődő gázok tudjanak távozni.
2020. jún. 14. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
11%

Írjátok össze hogy kiket utáltok és az autóikat, házukat jól dobáljátok meg vele. Darálva még jobb lenne, úgy jobban oda tapad, nehezebb letakarítani, sőt gyakorlatilag kenni is lehetne bárhova.

Viccet félre téve, semmi mást nem tudtok tenni mint elásni. Annyi hogy jó mély gödör kell, hogy még véletlenül se ássa ki semmilyen házi vagy kóbor jószág. Amikor a gödörben van a hús érdemes belocsolni jó bőven hipóval vagy erősre kevert hipós vízzel és utána betemetni. Én a telkemen csináltam ezt egy talált vaddisznó tetemmel és bevált.

2020. jún. 14. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha egy hűtő leolvad, és nem veszitek észre csak amikor már bűzlik a benne levő hús???? Hol van az a hűtő, hogy ennyire észrevétlen maradt a leolvadás?
2020. jún. 15. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehetetlen egyáltalán. A mélyhűtő nekem se a lakásba van, mert nem kell minden nap, tehát minek foglalja a helyet az életterünkből? A pincébe van és többnyire csak a hétvégi nagyobb főzőcske előtt kell belőle anyag. Ha történne vele valami pl meghibásodás mi se vennénk észre azonnal, ha épp nincs ott semmi teendő akkor valószínűleg csak napok múltán.
2020. jún. 15. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!