Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vihetek süteményeket 100km-re...

Vihetek süteményeket 100km-re messze a barátnőmhöz?

Figyelt kérdés
Innen (ahol itt van a közelemben a cukrászda) vennék süteményeket egyik nap és a másnapon fogok menni hozzá és adok neki sütit. Csak most nyár van, meleg van nem lesz baja a süteménynek? Ilyen tortaszeleteket vinnék. Csokisat. Nem olvad meg? Vonattal utaznék aztán bkk aztán megint vonat: kb 2 óra 30 perc az út. Vihetek neki süteményt? Egyébként a cukrászdától hazafele kb 1 óra a jármű várással együtt. Azért itt a közelemben vennék süteményeket, mert másnap korán indulnék hozzá és akkor nem lesz időm cukrászdába mennem.. 2 különböző cukrászdába megyek majd.
2020. jún. 13. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon krémesre, habosra nem vinnék. Inkább valami olyat, ami kevésbé érzékeny a melegre.
2020. jún. 13. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hűtőtáskád? És hogy lesz csomagolva? Csak tálcán papírba,vagy valami dobozba?

Mert ha nincs hűtőtáskád, akkor is tehetsz (vehetsz) 1-2 ilyen jégakkut, amit előzőleg a fagyasztóban 1 nap alatt keményre fagyasztasz. Ez ad az út alatt annyi hideget, hogy nem folyik szétés nem romlik meg a süti.

Ilyenre gondolok:

[link]

2020. jún. 13. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem jó ötlet. Szerintem inkább úgy csináld, hogy a barátnőd településén kinézel egy cukrászdát neten és azt ejted útba, onnan viszed. Így nem kell órákat utaztatni melegbe, vigyázni hogy ne törjön, és nem utolsó sorban cipelni se. Egy kisebb kitérőt bőven megér, de az is lehet hogy pont útba is esik egy.
2020. jún. 14. 07:29
 4/5 anonim válasza:
100%

Én már voltam hasonló szituációban, csak én sütöttem a süteményt sajátkezüleg, de ugyanúgy 100km-t cipeltem tömegközlekedésen. Habos süteményt semmiképp nem ajánlatos így hurcolászni mert elolvad a hab és más krémes sütemény sem marad túl esztétikus a végére.

Viszont nem romlottak meg az út alatt, pedig csak egy ételhordóba tettem és azt csomgoltam be alufóliába.

Cukrászdából vásárolt süteményt, hasznosabb ott megvenni, ahogy a többiek is írták. Esetleg vidd el a barátnődet a helyi cukrászdába és minden probléma elhárul.

2020. jún. 14. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vinnék. Másnapos sütemény, ami ráadásul melegben utazik.... Minek?
2020. jún. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!