Mi a neve azoknak a hártyavékony, ízesített, (talán rizs?) lapoknak, amiket henger alakú papírdobozban árulnak?
Figyelt kérdés
Megkínáltak valahol, ízlett, de elfelejtettem megkérdezni, hogy mi a neve. És már nem is tudom.2020. jún. 4. 22:41
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönök minden segítő választ, fogok venni egy Pringles-t, aztán majd kiderül.
Érdekes, mert mérget mertem volna venni rá, hogy azt mondta, hogy rizsből van ...de már semmi sem biztos.:)
2020. jún. 5. 18:41
5/8 anonim válasza:
A papírdoboz stimmel, de azért a pringles nem hártyavékony. A rendes chipsnél is vastagabb. Létezik krumpliból meg kukoricából, és olyan ízekben van, mint a legtöbb chips, pl. paprika, hagymás-tejfölös, sajtos, stb.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem-nem, ez vékonyabb volt mint a rendes chips.
Megpróbálom valahogy kerülőúton kinyomozni, mert aki megkínált vele, azzal már nem tartjuk a kapcsolatot.
Ha sikerül kiderítenem, megírom mi ez.
Még egyszer köszönöm!
2020. jún. 5. 18:53
7/8 anonim válasza:
Van rizs chips is, bár az nem annyira vékony.
Egyébként Pringles-ből is van rizsalapú, Rice Fusion néven, nem tudom Mo-n van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!