Mit csinálnátok az eperrel? Valahogy kiesett a mélyhűtő ajtaján nyitáskor egy doboz nagyon finom eper és szétgurultak a földön. Pont ott ahova utcai cipővel is léptem aznap mert a bejárati ajtó mellett van a hűtő. Felhasználnátok vagy kidobnátok?
én az epret még a kertben megeszem, úgy ahogy van (kicsit földesen)
látszik, hogy városi vagy :D
Mosd meg, és eheted is(egyébként máskor is érdemes megmosni, attól még, hogy tisztának tűnik).
Az eper kint terem a földeken, vagy fóliasátorban szintén földben, mind két esetben föld magasságban. Mi olyan kosz tud lenni a te padlódon, ami az eperföldeken nincs?
pl. koronavírus. Ja jól emlékszem hallottam, hogy betonon akár 2 napig is életképes marad megfelelő körülmények mellett, gondolj arra, ha valaki leköpött a földre. Undorító. Azt nem viszi le víz, meg más bacikat sem. A föld az föld, de városban más is van. Pl kutyapiszok,.. hogy az aluljárót ne is soroljam.
Írtad hogy kinti cipővel közlekedtek ahova leestek. Én inkább megfőzném lekvárnak. Nem kell csak egy kis eper meg cukor hozzá, ahogy írták, ha palacsintához használod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!