Natúr krémtúró hol kapható?
Figyelt kérdés
Már mindenhol kerestem, sehol nem találtam natúr krémtúrót, csak azt a milly vaníliásat. Néztem már a spárban, a lidliben és az aldiban is, sehol nem volt. Hol lehet kapni? Márkát is tudnátok írni?2020. máj. 29. 14:26
1/5 anonim válasza:
Előre is elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, majd a pokol tüzén égek ezért.
Saját magadnak csinálod, úgy fűszerezed, ahogy tetszik és tudod, mi van benne :
2/5 anonim válasza:
Pedig van, szinte mindenhol.
Az aldiban is, teljesen hasonló dobozban/tégelyben, mint a normál túró, de rá van írva, hogy krémes túró. Milfina a márkája. Abszolút natúr.
A Lidl-ben meg kis vödrös szokott lenni, Pilos.
4/5 anonim válasza:
Még laktózmentes verzió is van:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ezek szerint elsiklottam felette, vagy pont nem volt :) 1-esnek is köszi!
2020. máj. 29. 15:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!