Melyek a legjobb müzli fajták?
Figyelt kérdés
A Dr. Oetker beszüntette a Vitalis müzlik forgalmazását. Úgy tudom, Ausztriában még kapható, de a magyar üzletek polcairól eltűnt. Ez felért egy kisebb fajta apokalipszissel, mert már több mint 10 éve fogyasztottam rendszeresen és rettentően hiányzik. A Kölln és a Happy Harvest fajtákkal próbálkoztam, de meg sem közelítik a Vitalis ízvilágát. Tudtok valami olyan fajtát, ami kellően ropogós és régóta bevált? (Ár nem számít, lehet akár drágább is.)2020. máj. 27. 20:19
1/5 anonim válasza:
Szia! Vitalist evett az egesz csaladom eddig, nemreg altunk at mi is egy aldisra, Happy Harvest-es, nagy zold dobozban van, ropogos nagyon mint a Granola, es van benne mandula es dio, az egesz csaladunk uj kedvence lett! :) 800 fortin korul mozog, de dupla akkora kiszereles, mint a vitalis volt!
2/5 anonim válasza:
Én is az aldis Happy Harvest müzlivel helyettesítem, bár a csokissal. Az barna csíkos doboz :-) Az eprest is szeretem ebből a fajtából, de mostanában nem kapni.
Viszont én már az Oetker müzlit is direkt hígítottam zabpehellyel, mert túl édesnek találtam alapból.
3/5 anonim válasza:
Én a Lidl-ben kapható One Day More márkát szeretem nagyon :)
Van belőle zabkása, müzli, granola...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nekem a Happy Harvest nem igazán jött be, de a One Day More-t kipróbálom. A Vitalisért meg úgy tűnik, ki kell menni Bécsbe (mint a régi "szép" időkben). :)
2020. máj. 27. 23:41
5/5 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem a fahéjas Cini Minis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!