Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lejárt vajkrémtől mi bajom lehet?

Lejárt vajkrémtől mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Egy zsemlényit kentem belőle és mikor megettem akkor vettem észre hogy 15én lejárt.

Bontva volt a hűtőben.

Lehet valami bajom tőle szerintetek?És ha igen mennyi idő múlva?

#Lejárt vajkrém
2020. máj. 27. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz tőle.
2020. máj. 27. 09:26
 2/9 Oaken Di válasza:
100%
A szavatosságnál mindíg előbbi ídő pontot írnak rá.
2020. máj. 27. 09:34
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha netán romlott volt?
2020. máj. 27. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha romlott volt max hasmenésed lesz tőle. De ha evés közben nem tűnt fel, hogy romlott, tehát az íze jó volt, kb kizárt, hogy barmi baja legyen, így neked se lesz tőle semmi problémád.
2020. máj. 27. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A ráírt dátum NEM a fogyaszthatóságot jelenti, hanem a minöségmegörzést, azaz la "lejár", akkor sem romlott, csak ELÖFORDULHAT, hogy ízre, illatra, állagra nem optimális, de semmi esetre sem rossz!

Másrészt ha a vaj/vajkrém romlott, akkor erösen büdös, rossz, csípös ízü, de ettöl sem lesz bajod, csak nem esik jól, ha eszed.

2020. máj. 27. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden héten van 3-4 ugyanilyen kérdés!

Ahogy az 5-ös is leírta, a lejárat nem azt jelenti, hogy másnapra megromlik! :-D :-D

Csak annyi, hogy a gyártó addig vállal szavatosságot arra, hogy a termék a gyártáskor meglévő minőségét megőrzi.

Amúgy ezek a party vajkrémek eleve többhónapos szavatosságúak. Épp a múlt héten vettem olyat (Aldiban), aminek augusztusi (!!!) a lejárata.

Egy-két hét pluszban BŐVEN belefér, sőt..... LEfogadom, hogy egy hónappal később is tökéletes! Légmentesen van csomagolva, ha hűtőben tartottad, 99,99%, hogy semmi baja nem volt.

2020. máj. 27. 09:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Bontott volt.15én lejárt.sparban vettem.laktózmentes natúr vajkrém
2020. máj. 27. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ízén nem éreztél semmi furcsát, akkor egészen biztosan nem lehetett romlott!
2020. máj. 27. 11:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit fura volt de a laktózmentesek amúgy is furák.Már 4órája volt..majd kiderül!
2020. máj. 27. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!