Felnőttként szoktatok gabonapelyhet reggelizni?
Nem, szinte sosem, de ha választanom kell akkor a bona vitás műzliket imádom. A kedvencem a fehércsokis epres és ropogós mogyorós. 90' kid vagyok, szóval gyerekkoromban a szüleim Nestles gabonapehellyel kényeztettek minket. Nem volt jellemző, de amikor kaptunk, akkor Nesquik - csokis gabonagolyó volt (a kötelező ajándékkal a dobozban) vagy néha Cini Minis esetleg Cheerios. Ezek közül legjobban a Cini Minis volt a kedvencem (imádom a fahéjat) viszont a tesóm a Nesquik-et preferálta, és jobban szereti a kakós dolgokat - és a szüleim emiatt általában a kakaós gabonagolyót vették. De igazából tényleg ilyen "occasional treat" volt és sosem felejtem el milyen izgatottak voltunk amikor anya hazállìtott a sárga dobozzal. Én a dobozt imádtam a rajta lévő fejtörőkkel, a tesóm meg a játékért rajongott, és bőszen betoltuk a reggeli adagunkat közben. 6-7 éves korom után aztán tényleg már csak elvétve találkoztam gabonapehellyel. Egyrészt a Nestlé extrás pelyhei kb. 800-900 Ft-ba kerülnek egy kis dobozért, másrészt pedig megérettem, hogy tényleg nem a legtáplálóbb formája az étkezésnek és ,hogy miért voltak szüleim is mindig inkább unorkás szendvics és bundáskenyér
pártiak amikor a közös reggelikről volt szó. Amit egyébként még sosem kostóltam, de kipróbáln az a Nestlé Lions nevű karamellás pelyhe, meg még a Kellogs Extra egykét termékét. Talán majd egyszer...
Igen, szoktam.
Én gyerekként és felnőttként is ezeket eszem:
Nesquik, Chocapic, Cini Minis, Cheerios, Lion, Cini Minis epres, Cookie Crisp, Corn Flakes, Corn Flakes mézes, Corn Flakes kakaós, Coco Pops, Kellogg's Unicorn Froot Loops, Kellogg's Frosties, Kellogg's Choco Krispies, Kellogg's Smacks, Kellogg's Honey Smacks.
32/N.
Azon élek.....
Reggel délben és este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!