Megfőzött lágytojás csak frissen jó, vagy tárolható és fogyasztható még pár napig a hűtőben?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 09:40
11/11 anonim válasza:
A sárgája hiába "félig nyers", a megfött fehérjébe zárva nem tud megromlani, mert nem jut be semmiféle kórokozó.
Másrészt nem hetekig tárolásról írt a kérdezö, csak egy-két napig hötüben tartva, az meg tényleg nem problémás.
A visszakérdezésedre meg: sok ázsia levesre, salátára tesznek félbevágott féllágy vagy lágy tojást, és ott lényegtelen a höfoka, sok esetben kifejezetten elö kell hüteni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!